top of page

Opet ćemo biti pobjednička lista!Prvi dan kampanje s mojim Slavoncima


Iz Osijeka do pobjede! Prvi dan kampanje među mojim Slavoncima, od Osijeka, Bijelog Brda, Aljmaša, Dalja, Čepina i Vuke do Vladislavaca. Obići ćemo cijelu IV.izbornu jedinicu, baš svako mjesto, razgovarati s našim ljudima, čuti njihove želje, potrebe, pa i primjedbe kako bi Hrvatska bila još snažnija.


U Osijeku sam poručio da ćemo ponovno biti pobjednička lista. Osvojit ćemo osam mandata, nema niti jednog razloga da taj rezultat ne ponovimo. Pa, čak i da osvojimo deveti mandat. Nakon pobjede na parlamentarnim izborima 2020.godine, i na lokalnim smo izborima ostvarili povijesni rezultat i prvi put dobili gradonačelnika Osijeka iz redova HDZ-a. Želim da kampanja prođe u civiliziranom tonu, što će, svakako, biti način ponašanja HDZ-a i partnera.


U Aljmašu smo danas posjetili Memorijalni centar podno “Aljmaške Kalvarije”, u Dalju smo zapalili svijeće ispred Policijske postaje Dalj u spomen na poginule policijske službenike 1.kolovoza 1991.godine, u Čepinu gradilište nove sportske dvorane Osnovne škole Miroslava Krleže, u Vladislavcima gradilište novog vrtića…Pozvao sam moje Slavonce da izađu na parlamentarne izbore, iznimno su važni – samo zajedno možemo graditi još snažniju Hrvatsku!Comments


bottom of page